Onze gegevens
Alpaca Fashion te bezoeken via www.alpacafashion.nl
Vestigingsadres:
Mulderslaan 17, 3905GA Veenendaal
Contact: 0318-701368/ info@alpacafashion.nl

KvK: 82053103
Btw. nr: NL003634271B34
Bankrekeningnummer t.n.v. Alpaca Fashion: NL41KNAB0405276710

Ons aanbod
Alpaca Fashion biedt een vrijblijvend aanbod van alpaca wollen kleding en accessoires aan. De omschrijvingen en foto’s bij de artikelen zijn zo uitgebreid en volledig mogelijk weergeven om een zo realistisch beeld te geven. Voldoet deze niet aan de verwachtingen, dan vragen we je contact met ons op te nemen. Kleurverschil kan onder andere ook ontstaan vanwege de beeldscherminstellingen en een andere lichtinval. Eventuele (type)fouten of vergissingen in het aanbod binden Alpaca Fashion niet.

Prijzen
De prijzen worden vermeld in euro’s inclusief BTW. Voor de gevolgen van typefouten aanvaardt Alpacafashion.nl geen aansprakelijkheid. Als hiervan sprake is zullen wij dit zo snel mogelijk wijzigen. Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

Betalen
Alpaca Fashion biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. Indien je liever niet online bankiert, kan er contact met ons worden opgenomen. In dat geval werken we met overboeking en zullen we je na ontvangst de bestelde artikelen toesturen. Naast de bevestigingsemail ontvang je van ons een factuur per e-mail. Mocht je geen e-mailadres hebben dan voegen we de factuur toe aan de bestelling. Na ontvangst van betaling streven we ernaar om binnen 2 werkdagen de bestelling toe te sturen. Mocht er sprake zijn van een langere levertijd dan nemen we contact met je op.

Bankgegevens
NL41KNAB0405276710 t.n.v. Alpaca Fashion

Levering
Alpaca Fashion zorgt ervoor dat je bestelling goed verpakt wordt aangeboden aan onze verzenders: PostNL of DHL. Wij proberen om zoveel mogelijk via brievenbuspost te versturen. Dit is voor jou gemakkelijk en gaat vaak ook sneller dan pakketpost. Mocht je bestelling niet door de brievenbus passen dan versturen wij meestal met DHL. Hoewel Alpaca Fashion zich niet aansprakelijk stelt voor verlies, schade of diefstal tijdens verzending zullen wij uiteraard onze uiterste best doen om zoekgeraakte zendingen te helpen traceren.

Overeenkomst
Via www.alpacafashion.nl kunnen de aangeboden artikelen besteld worden. De geplaatste bestelling wordt verzonden naar het adres wat genoemd wordt in de bestelgegevens. De overeenkomst komt tot stand doordat de klant bij het plaatsen van de bestelling akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de betaling voldoet. Hierop volgend zal Alpaca Fashion de bestelling van de consument bevestigen. Hiervan ontvangt de klant een bevestigings-email van Alpaca Fashion met daarin een uniek bestelnummer vermeld. Als bij het ontvangen van je bestelling blijkt dat een product niet (direct) leverbaar is nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je hebt dan recht om af te zien van de aanschaf van dit artikel.

Herroepingsrecht
Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je aankoop bij Alpaca Fashion. Na ontvangst van je bestelling heb je een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn heb je de tijd om op je eigen tijd thuis te passen en kan je je aankoop zonder opgaaf van redenen terugsturen. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Uiteraard dient het artikel ongedragen, ongewassen en onbeschadigd teruggezonden te worden. Als niet aan de retourvoorwaarden wordt voldaan heeft Alpaca Fashion het recht om slechts een gedeelte of niets te crediteren. Bij ongefrankeerde zendingen zijn wij genoodzaakt de porto in mindering te brengen. Na ontvangst van de retourzending stort Alpaca Fashion het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen terug op de rekening. Als de zichttermijn is verstreken is de koopovereenkomst een feit. Klachten of productiefouten vormen hierop een uitzondering.

Retourneren en ruilen
Voorwaarde voor retourneren is dat het artikel ongedragen, onbeschadigd en ongewassen is.

De retourprocedure is als volgt:

  • Als je wilt ruilen of retourneren dan is het fijn als je dit ons per mail, contactformulier of telefoon laat weten. Hiervoor heb je 14 dagen de tijd.
  • Je kunt het artikel op eigen kosten retourneren via PostNL of DHL. Het mag ook teruggebracht worden in onze huiswinkel in Veenendaal. Dan graag even laten weten wanneer je van plan bent te komen!
  • Indien mogelijk verzenden in de originele verpakking.
  • Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en er is voldaan aan alle voorwaarden dan betalen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug.
  • Als niet aan de retourvoorwaarden is voldaan, dan hebben wij het recht slechts een gedeelte of niets te crediteren. Bij ongefrankeerde retourzendingen zijn wij genoodzaakt de portokosten in mindering te brengen.
  • Het retourpakket mag geadresseerd worden aan:

Alpaca Fashion
Mulderslaan 17
3905 GA Veenendaal

Als je een artikel wilt ruilen omdat bijvoorbeeld de maat niet goed is, dan sturen we je het nieuwe artikel kosteloos toe.

Klachtenprocedure
Mocht je een klacht hebben over een artikel dat je bij Alpaca Fashion hebt gekocht, dan horen we dat uiteraard graag en vragen we je om contact op te nemen. Hiervoor vragen we een aankoopbewijs of bestelnummer. Er kan sprake zijn van een productiefout of misschien kunnen we je nog meer adviseren over het juiste onderhoud. Indien nodig zullen wij contact opnemen met de leverancier en hun respons of uitleg afwachten. Samen zullen we dan zoeken naar een juiste en passende oplossing!

Privacy
Alpaca Fashion gaat zorgvuldig om met je gegevens en gebruiken deze informatie enkel voor het afhandelen van de bestellingen. Als je hebt aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen, dan wordt hiervoor je e-mailadres gebruikt. Persoonsgegevens worden niet verkocht aan derden.

Copyright
Niets van deze website mag worden overgenomen, gekopieerd, verspreid of worden veranderd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Alpaca Fashion.