Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?
Wij doen ons best om jou zo snel mogelijk van je mooie aankoop te laten genieten. Op werkdagen streven we ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De levertijd zal binnen Nederland 1 – 2 dagen zijn. Voor verzendingen naar het buitenland kan het enkele dagen langer duren. Houd rond de feestdagen rekening met drukte bij de bezorgdiensten waardoor de levertijd kan oplopen. Plaats je je bestelling in het weekend, dan wordt deze maandag verzonden.

Wat zijn jullie verzendmethoden en de kosten hiervan?

  • Verzendkosten Nederland €2,95 – gratis verzending vanaf €35,-.
  • Verzendkosten België, Duitsland, Frankrijk €4,99 – gratis verzending vanaf €75,-.
  • Staat je land er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wij verzenden accessoires en sokken zoveel mogelijk via de brievenbuspost van PostNL. Wel zo goed voor het milieu en ook net zo makkelijk en snel. Hiervan ontvang je geen Track & Trace. Bijkomend voordeel: je hoeft de bel niet in de gaten te houden!
Past je pakket niet door de brievenbus, dan versturen wij meestal met DHL. Hiervan ontvang je per e-mail een Track & Trace zodra je bestelling bij DHL is aangemeld.

Heb je voorkeur voor een bezorgdienst of anderszins? Geef dit dan aan bij ‘notitie’ tijdens het plaatsen van je bestelling. Een mailtje of belletje mag ook!

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Natuurlijk ben je ook van harte welkom om je bestelling in Veenendaal af te halen. Ideaal voor als je last minute een cadeau hebt geshopt en je het gegarandeerd op tijd wilt hebben. Of als je toevallig gewoon heel erg dichtbij woont… 😉 Gezien we niet altijd aanwezig zijn, is het fijn om te weten wanneer je ongeveer hoopt te komen.
Mogelijk zijn er wel verzendkosten in rekening gebracht bij je bestelling? Dan storten we dit bedrag aan je terug.

Mijn bestelling wordt niet bezorgd, wat nu?
Duurt de levering van je bestelling érg lang of zie je op de Track & Trace informatie dat het pakketje blijft steken? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen dan een zoekopdracht genereren bij de bezorgdienst. Hoewel het niet vaak gebeurt, raakt een pakketje soms helaas ook echt zoek. Alpaca Fashion stelt zich niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal tijdens verzending maar we zullen uiteraard onze uiterste best doen om het pakketje te traceren en anders zoeken we samen naar een passende oplossing! Komt goed.