Bestellingen

Wij streven er naar uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verzenden, hetwelk inhoudt: op werkdagen, mits voorradig en tenzij anders is overeengekomen. De levertijd zal 1 – 2 werkdagen zijn. Voor verzendingen naar het buitenland kan het wat langer duren voordat uw pakketje aankomt. Het kan zijn dat in sommige gevallen de levertijd wat langer duurt, wij nemen dan altijd contact met u op om te overleggen.

Bijdrage aan de verzendkosten

In Nederland verzenden wij gratis vanaf €35,-. Onder de €35,- brengen we €2,95 voor de verpakking- en verzendkosten. Voor België, Duitsland en Frankrijk rekenen wij €4,99 verzendkosten. Vanaf een bestelling van €75,- rekenen wij geen verzendkosten voor zendingen naar België, Duitsland en Frankrijk. Wilt u iets naar een land laten sturen dat hier niet bijstaat? Neem dan contact met ons op. Eventuele retouren zijn voor uw eigen rekening.

Verzending via PostNL of DHL

Alpaca Fashion zorgt ervoor dat uw bestelling goed verpakt wordt aangeboden aan onze verzenders: PostNL of DHL. Wij proberen om zoveel mogelijk via brievenbuspost te versturen. Dit is voor u gemakkelijk en gaat vaak ook sneller dan pakketpost. Mocht uw bestelling niet door de brievenbus passen dan versturen wij meestal met DHL. Hoewel Alpaca Fashion zich niet aansprakelijk stelt voor verlies, schade of diefstal tijdens verzending zullen wij uiteraard onze uiterste best doen om zoekgeraakte zendingen te helpen traceren.