Betalen

Veilig betalen
De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Alpacafashion.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Omdat ARAÑA recent Alpaca Fashion heeft overgenomen lopen alle betalingen via de rekening van ARAÑA.

Betalingstraject
U heeft een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en u heeft uw adres- en bezorggegevens ingevuld.U kunt nu rechts onderin een keuze maken tussen verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de gewenste betaalwijze:

iDEAL
Dit is een manier van online betalen via uw eigen telebankiersysteem. Bij deze betaalmethode wordt uw via een beveiligde lijn naar de internetkassa geleid en kunt u daar de betaling voltooien. Indien u kiest voor deze betaalmethode, is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw bestelling meteen in behandeling nemen.

Betalen België

Onze Belgische klanten kunnen betalen via verschillende mogelijkheden:

  • KBC/CBC Betalen
  • Bancontact
  • Belfius Direct Net

In de meeste gevallen wordt uw betaling direct verwerkt en kunnen wij uw bestelling direct in behandeling nemen.

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website invult!
De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.