Graag adviseren wij je persoonlijk bij je aanschaf van onze unieke producten. Schroom dan ook zeker niet om via onderstaande contactgegevens contact met ons op te nemen.

info@alpacafashion.nl
0318-701368

We kunnen ons goed voorstellen dat je graag zou willen komen voelen en passen. Je bent dan ook van harte welkom in de huiswinkel! Heerlijk voelen en passen zodat je met zekerheid een tevreden keuze kan maken. Natuurlijk helpen we je hier graag bij! De huiswinkel delen we samen met ARAÑA . De collectie van ARAÑA is aanvullend op de veelal effen kleding (en accessoires) van Alpaca Fashion, met exclusieve en veelal hand gebreide damesvesten in kleurrijke motieven uit Zuid-Amerika. Dit maakt je bezoek aan de huiswinkel dus dubbel en dwars waard.

Op dit moment hebben we nog geen vaste openingstijden, het voordeel hiervan is dat je bijna altijd terecht kan. Het is dan wel fijn als je van tevoren even mailt of belt over het moment waarop je hoopt te komen. Zo staat gegarandeerd de deur voor je open! Tijdens het herfst-winterseizoen organiseren we ook openhuisdagen, deze worden vermeld in de agenda op de website.

Adresgegevens huiswinkel:
Mulderslaan 17
3905GA Veenendaal

Een warme groet en graag tot ziens! 

August & Willemieke 

Alpaca wollen kleding winkel
Alpaca Fashion winkel aan huis in Veenendaal