Klantenservice

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze producten. Is er iets of heeft u een vraag? Neem dan vooral contact met ons op middels het formulier rechts op de pagina. U kunt ons ook altijd mailen of bellen. Wij staan u graag te woord!
info@alpacafashion.nl
0318-701268

Prijzen

De prijzen en omschrijvingen van de producten op Alpaca Fashion worden zorgvuldig ingevoerd en gecontroleerd. Echter, voor onjuistheden of incorrecte informatie kan Alpaca Fashion niet verantwoordelijk worden gesteld. Alpaca Fashion houdt zich ten allen tijde het recht voor om prijzen, afbeeldingen en artikelgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen. De op Alpaca Fashion genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% btw, en exclusief verzendkosten.

Copyright

Niets van deze website mag worden gekopieerd, alle rechten op de teksten zijn voorbehouden aan Alpaca Fashion. Rechten op de afbeeldingen behoren ook toe aan Alpaca Fashion. Zonder schriftelijke toestemming van Alpaca Fashion is het niet toegestaan (tekst)informatie, afbeeldingen, foto’s, producten en/of diensten die deel uitmaken van de site te wijzigen, kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, in licentie te geven, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. Reproductie en herverdeling van de inhoud van deze site is verboden bij de wet en kan helaas leiden tot civiele en strafrechtelijke maatregelen.