Alpaca Fashion

Alpaca Fashion is een aantal jaar geleden opgericht in Sommelsdijk door de familie Jordaan. In Sommelsdijk had de familie “Small Peru Alpaca’s” een familiebedrijf waar rond de 30 Alpaca’s rondliepen. Naast de alpaca farm hebben zij ook Alpaca Fashion opgericht. De alpacakleding verkochten zij op het landgoed in de landwinkel, via de webshop en op markten en fairs. Eind 2015 besloot de familie Jordaan om te stoppen met de landwinkel en de alpacakleding.

De familie de Visser heeft toen Alpaca Fashion overgenomen. De familie de Visser is tijdens een reis in Peru in aanraking gekomen met de alpacawol. Zij zijn meteen heel enthousiast over dit prachtige product.

ARAÑA

Sinds juni 2018 heeft ARAÑA de webshop van Alpaca Fashion overgenomen. ARAÑA heeft al meer dan 25 jaar ervaring met alpaca kleding en ervaart het assortiment van Alpaca Fashion als een waardevolle aanvulling op haar collectie. Tijdens ons bezoek aan de oprichters Peter en Corry Jordaan bleek dat wij met hen de passie voor alpaca wol delen en zoveel mogelijk mensen de charme van alpaca willen laten ervaren.

Bijna alle kleding is WRAP en BASC gecertificeerd. Het WRAP – certificaat garandeert goede werkomstandigheden voor de medewerkers, het BASC- certificaat geeft aan dat er een veilige coöperatieve handel tussen internationale organisaties wordt gevoerd.

Als u de alpaca producten van ARAÑA en Alpaca fashion wilt zien en passen, dan bent u van harte welkom in Veenendaal. Van september tot maart houden wij regelmatig openhuisdagen in onze huiswinkel. Kijk hiervoor even op onze agenda aan de rechterkant van de pagina. Op andere dagen bent u natuurlijk ook van harte welkom, maar dan is het beter even van te voren te bellen of wij aanwezig zijn. Onze huiswinkel ligt net buiten het centrum bij de Nieuwe Molen. Op het pleintje bij de molen kunt u parkeren en eventueel daarvandaan naar het centrum lopen (5 min).

Wij kijken ernaar uit u met een kopje koffie of thee te verwelkomen!

 

Alpaca Fashion winkel aan huis in Veenendaal

Alpaca Fashion winkel aan huis in Veenendaal.

 

Alpaca Fashion duurzame alpaca wollen sokken pantoffels polswarmers

Wij zijn ook regelmatig op fairs of beurzen te vinden. Zie hiervoor de agenda op de homepagina.